Ανακοινώσεις

You are here:Αρχική»Ανακοινώσεις»Προσπάθεια συγκάλυψης καταγγέλει η ΣΗΔΗΚΕΚ - ΠΕΟ 21/09/2018

Προσπάθεια συγκάλυψης καταγγέλει η ΣΗΔΗΚΕΚ - ΠΕΟ 21/09/2018

Η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ καταγγέλλει προσπάθεια συγκάλυψης του ιδιώτη εργολάβου του Δήμου Λακατάμιας.
Μετά από ελέγχους που ο Δήμος Λακατάμιας έχει προβεί διαπιστώθηκε ότι η εγγυητική του ιδιώτη εργολάβου στα συνεργεία σκυβάλων ήταν πλαστή γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τον τραπεζικό οργανισμό που παρέπεμπε το πλαστό έγγραφο.
Παρόλο που η Δήμαρχος έχει προβεί στις σχετικές καταγγελίες στην αστυνομία πριν ακριβώς 2 μήνες η όλη υπόθεση φαίνεται ότι δεν προχωρά και παραμένει στα συρτάρια της αστυνομίας γεγονός για μας απαράδεκτο.
Σαν ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ παρακολουθήσαμε την υπόθεση από την αρχή αφού μας ενδιαφέρουν σαφώς οι τρόποι που οι ιδιώτες εργαλάβοι σκαρφίζονται για να ξεγελάσουν τους Δήμους υποβάλλοντας πολύ χαμηλές προσφορές και χαμηλά κόστη.
Χαμηλά κόστη με θύματα τους πολίτες για τη μειωμένη ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουν ενεργώντας κατά το δοκούν χωρίς κανένα έλεγχο και χωρίς να λαμβάνουν υπόψη και να τηρούν τις προδιαγραφές στα θέματα ασφάλειας και υγείας.
Σαν ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ καλούμε την αστυνομία όπως προχωρήσει την όλη υπόθεση με την πλήρη διερεύνηση της το γρηγορότερο δυνατό. Είναι μια υπόθεση που πιστεύουμε ενδιαφέρει ευρύτερα την κοινωνία αλλά και άλλους Δήμους αφού ο ίδιος εργολάβος έχει συμβληθεί μαζί τους για την περισυλλογή σκυβάλων και υποβάλλει συνεχώς προσφορές για διεύρυνση των εργασιών του.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ
21/9/2018