Προγραμματισμός

You are here:Αρχική»Προγραμματισμός»Hμερίδα για τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τίτλο: «Προωθούμενη Μεταρρύθμιση Τ.Α.-Προβλήματα-Προοπτικές»

Hμερίδα για τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τίτλο: «Προωθούμενη Μεταρρύθμιση Τ.Α.-Προβλήματα-Προοπτικές»

Η ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ πραγματοποιεί στις 14 Φεβρουαρίου και η ώρα 10 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων ΕΤΚΑ-ΠΕΟ στη Λευκωσία, ημερίδα για τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τίτλο: «Προωθούμενη Μεταρρύθμιση Τ.Α.-Προβλήματα-Προοπτικές».

Στην ημερίδα θα καταθέσει εισήγηση ο Γενικός Γραμματέας της Συντεχνίας Α.Νεοφύτου. Προσκλήθηκαν και θα λάβουν μέρος σαν εισηγητές ο Υπουργός Εσωτερικών, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων και η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών. Προσκλήθηκαν επίσης για να παραστούν και να λάβουν μέρος στη συζήτηση εκπρόσωποι κομμάτων και όλοι οι Δήμαρχοι και Κοινοτάρχες. Ολόκληρο το πρόγραμμα της ημερίδας επισυνάπτεται.

Η ημερίδα έχει στόχο να φέρει σε απευθείας δημόσιο διάλογο τους άμεσα εμπλεκόμενους για τη μεταρρύθμιση της Τ.Α. και να διαφωτίσει ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους στην Τ.Α. για το τι συζητιέται και τους αφορά άμεσα. Στόχος επίσης της ΣΗΔΗΚΕΚ είναι να συμβάλει με θέσεις και απόψεις στο διάλογο για ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειας που δυστυχώς ταλανίζει τόσο τον ίδιο το θεσμό αλλά και ολόκληρη την κοινωνία τα τελευταία 10 τουλάχιστον χρόνια.

Η ημερίδα θα προβάλλεται απευθείας από το λογαριασμό του facebook της ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ

11/2/2019